Bachelor (2)

  • Published on
    23-Jul-2015

  • View
    38

  • Download
    2

Embed Size (px)

Transcript

<ul><li><p> B A C H E L O R N D R E J T S I</p><p>FAKULTETI JURIDIK N </p><p>UNIVERSITETIN GJON </p><p>BUZUKU,SHT NJ PREJ </p><p>ZGJELLJEVE M T MIRA PR T </p><p>RINJT T CILT KRKOJN NJ </p><p>MSIMDHNIE CILSORE, STAF </p><p>AKADEMIK ME PRVOJ T GJAT </p><p>N FUSHN AKADEMIKE, DHE </p><p>PROGRAME STUDIMI T </p><p>MODELEVE BASHKKOHORE. </p><p>RRERREGJISTRIMET KAN FILLUAR </p><p> JU MIRPRESIM </p><p> A D R E SA K O N T A K T </p><p> Lagjia: Vasil Shanto Tel/Fax : + 355 22 25 08 89 Rruga: Qemal Draini Mob : + 355 69 46 75 471 Kati: III E-mail : info@unigjb.com Pran sheshit t Dollarit, Website: www. unigjb.com ngjitur me Fototekn MARUBI </p><p> Kohzgjatja 3 vite 180 ECTS </p></li></ul>